A repülés krónikája

Repülni cool. Új divat született: a laza fiatalok a város fölött repkednek – igaz, kevesen tudják utánuk csinálni. Az erő krónikája (Chronicle, hazai bemutató: március 1.) című film teremtette a divatot. A történet három kamaszhőse talál valamit, ami az égből zuhant le, és hamarosan egyre furcsább tulajdonságokat fedeznek fel magukon: tárgyakat mozgatnak a távolból, megérzik, mi történik a társukkal és végül a repülést is felfedezik. A talált felvételekből összeálló film ötletes, különleges sci-fi, mégis egészen közel tud maradni hőseihez és nézőihez. Ezért különleges, és Az erő krónikáját népszerűsítő stúdió ezért talál ki különleges reklámfogásokat hozzá. A múlt héten ember alakú, kb. két méter hosszú távirányítható repülőgépeket vetettek be New York fölött. Az órákig NY egén köröző repülő embereket jó néhányan kameravégre kapták, és az esettel már tele is van a legnagyobb videómegosztó oldal.

A csodálatos égi jelenség töretlenül népszerű maradt még úgy is, hogy a legtöbben tudják, nem csoda történt, hanem Az erő krónikája kapcsán szálltak fel a repülők – és már rajongói sereg várja a február 2-át, a Groundhog Dayt, amikor Pennsylvaniában kerül sor hasonló kísérteties eseményre.

A repülő kamaszok:

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. huamax

    Apám, ez mekkora 5let, hatalmas pacsi a reklámguruknak :)