A Pixaros Sanjay's Super Team első hivatalos képe

2015 egy szerencsés év, hiszen a Pixar két animációs filmet is bemutat idén. Egyik nyár elején érkező Agymanók (Inside Out), a másik pedig a november 25-ére bejelentett The Good Dinosaur. Ez nyilván azt jelenti, hogy két Pixar rövidfilmmel is számolhatunk.

A Pixaros Sanjay's Super Team első hivatalos képe

Előbbi előtt a Lava kerül a közönség elé, míg a dínós animációst a Sanjay's Super Team című animációs rövidfilmmel vezetik fel, amelyről most hallunk először. A hír mellé egy koncepciókép is érkezett a The Los Angeles Times jóvoltából, sőt, a franciák azon szerencsések közé tartoznak, akik már júniusban láthatják ezt a rövidfilmet az Annecy Nemzetközi Animációs Film Fesztiválon.

A Sanjay's Super Team története azzal kezdődik, hogy az ifjú Sanjay rajzfilmet néz és gabonapelyhet eszik, amikor az édesapja megráz egy csengőt, amivel azt jelzi fiának, hogy csatlakozzon a meditációhoz. Sanjay azonban nagyon unja a ceremóniát, ezért álmodozni kezd, és lelki szemei előtt megjelenik a Bosszúállók ősi hindu változata, amelyben az istenek szuperhősökként tűnnek fel. A film színei, fényei és animációja folyamatosan fejlődik és egyre kozmikusabb lesz, Sanjay pedig közelebb kerül ahhoz, hogy megértse apja lelkivilágát.

A rendezést Sanjay Patel hajtotta végre, amelynek alapjait saját élményei szolgáltatták, melyeket gyerekként élt át az 1980-as években, San Bernadinóban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .