A milliárdos James Franco és az após

James Francóval tárgyal a 20th Century Fox, hogy vállalja el a Why Him? című vígjáték főszerepét, amelynél Shawn Levy produkciós cége, a 21 Laps producerként vesz részt, de Ben Stiller is beszáll a buliba a Red Hour Picturesével. Mindkét produkciós cég a 20th Century Fox égisze alatt fut.

A milliárdos James Franco és az após

A cselekmény egy középnyugati apáról szól, aki családjával útnak indul Stanfordba, hogy meglátogassák lányukat karácsony idején. Szemmel láthatóan az ártatlan családi kirándulás gyorsan gyökeres változást vesz, amikor az apa váratlanul versenyben találja magát lánya új pasijával, egy fiatal milliárdossal. A Variety beszámolójából nem derül ki, hogy James Franco kit fog alakítani, de bizonyára neki szánják a milliárdos pasi szerepét.

John Hamburg (Derült égből Polly) rendezi a filmet abból a forgatókönyvből, amelyhez Nick Stollerrel (Rossz szomszédság) és Ian Helferrel (Csípem a családod) írták a forgatókönyvet.

A forgatás részletei nem derültek ki, de nincs kizárva, hogy ez lesz Franco következő filmje.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .