A Lionsgate újabb kisköltségvetésű horrorfilmre tett szert

A Lionsgate újabb kisköltségvetésű horrorfilmre tett szert

A Deadline értesülései szerint a Lionsgate tervei között szerepel, hogy horrorfilmet készítenek Mike Flanagan és Jeff Howard filmes szakemberek forgatókönyvvázlata, a Peekers alapján. A filmet Kealan Patrick Burke regényíró rövid története ihlette.

A történet középpontjában egy rémült ember áll, aki besétál egy rendőrőrsre, hogy bejelentse, szomszédjai eltűntek. Ráadásul szent meggyőződése, hogy mindezért gonoszan vigyorgó paranormális hasonmásai a felelősek. Miután neki is nyoma vész egy zárt kihallgató szobából, egy fiatal nyomozónő rájön, hogy mi is történik itt valójában, és fia után siet, hogy biztonságos helyre vigye.

Mike Flanagan és Jeff Howard jelenleg az Oculuson dolgoznak, ami egy másik horror projekt, amely mögött a Relativity Media és a Blumhouse Pictures állnak. Főszereplőit pedig Katee Sackhoff, Karen Gillan és Brenton Thwaites alakítják.

Kealan Patrick Burke egy elismert, díjnyertes ír szerző, aki a könyvvilágban jártasok számára ismerős lehet. Lawrence Grey producálja a Peekerst, viszont sem a szereplők kiléte nem ismert, sem pedig az, hogy mikor ragad kamerát a stáb.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .