A Kick-Ass 2 rendezője kezében az új X-Men spin-off

A Kick-Ass 2 író-rendezőjével, Jeff Wadlowval tárgyalnak, hogy dobja papírra az X-Force forgatókönyvét, és vélhetőleg a rendezés is rá bíznák. Az alapokat az azonos című, 1990-es években megjelent képregény sorozat szolgáltatja, amely az X-Men franchise kiegészítő köteteként indult el.

Lauren Shuler Donner producerként tutujgatja a projektet. Az eredeti X- Force képregényekben olyan hősök szerepeltek, mint Bumm-Bumm, Kábel, Ágyúgolyó, Deadpool, Dominó, Feral, Shatterstar vagy Viharmadár, de a későbbi változatban már Rozsomák, Kolosszus, Psziché és Napfolt is feltűntek. Hogy mikor látnak munkához, igazán jó kérdés, merthogy az X-Force jelenleg a fejlesztés korai fázisában tanyázik.

A Kick-Ass 2 rendezője kezében az új X-Men spin-off

A hír tegnap reggel azután látott napvilágot, hogy a 20th Century Fox bejegyeztette az X-ForceMovie.com domain címet. Azután pedig a képregény készítője, Rob Liefeld megerősítette, hogy valóban folyamatban van a nagyvászonra adaptálás.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .