A Fox megvásárolt egy fantasztikus drámát

A Fox megvásárolt egy fantasztikus drámát

A Fox Searchlight Pictures tett szert a Beasts of the Southern Wild című fantasztikus dráma Észak-Amerikai forgalmazási jogaira. A filmet Benh Zeitlin rendezte, melyhez Lucy Alibarral közösen írták a forgatókönyvet. A főszereplőket Quvenzhané Wallis és Dwight Henry alakítják, és az alkotás még idén mozikba kerül.

Hushpuppy, egy vakmerő 6 éves kislány, apjával, Winkkel él a Delta közösségben, egy isten háta mögötti helyen. Wink megpróbálja felkészíteni a kislány, hogy hogyan fedezze fel az univerzumot nélküle, amikor ő már nem lesz. Amikor Winket egy különös betegség támadja meg, a természet rendje felborul, a hőmérséklet emelkedni kezd és ennek következményeképpen elolvadnak a jéghegyek, korábban jégbefagyott őskori lények hadát szabadítva ezzel a kis közösségre. A tengerek vízszintje emelkedni kezd, a vad horda közeledik, Wink állapota egyre rosszabbá válik, Hushpuppy pedig eltűnt anyja keresésére indul.

Várható premier még valamikor idén.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .