A Dredd írója intelligens robotnőről szóló filmet rendez

A Dredd írója intelligens robotnQrQl szóló filmet rendez[2]A The Hollywood Reporter tájékoztatása szerint a Dredd írója, Alex Garland megrendezi első filmjét, az Ex Machina-t, amelynek a DNA Films ad otthont.

Természetesen a forgatókönyvet Alex Garland vetette papírra, a történet pedig egy milliárdos programozóról szól, aki úgy dönt, hogy egyik fiatal munkásának kiadja a házát egy hétre, hogy tesztelje legújabb kreációját: a világ első mesterségesen megalkotott, intelligenciával rendelkező robotnőt.

Scott Rudin és Eli Bush producerként lesz jelen a DNA Films-es Andrew Macdonald és Allon Reich mellett. Jelen állás szerint a munkálatoknak nyáron vagy ősszel ugranak neki, és a készítők $15 millió dollárból gazdálkodhatnak majd.

A szóban forgó projekt nem összekeverendő egy másik Ex Machina nevűvel, amely Brian K. Vaughan és Tony Harris képregénye nyomán készül, és egy szuperhőst mutat be, aki New York City polgármesterévé válik.

Alex Garland regénye alapján rendezte meg 2000-ben Danny Boyle A partot (The Beach), de Garland később felcsapott forgatókönyvírónak. Továbbá ő jegyzi a 28 nappal később (28 Days Later), a Napfény (Sunshine) és a Ne engedj el (Never Let Me Go) című filmek szkriptjeit is. Valamint ne feledjük, hogy köze van a Halo videojáték alapján készülő filmhez, és a Logan futása (Logan's Run) feldolgozáshoz is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .