A dinoszauruszok is karácsonyoznak

New Yorkban hóvihar volt múlt vasárnap, de aki igazán moziba akart menni, az nem maradt otthon: a szerencsések a premier előtt nézhették meg a karácsonyi időszak leghatalmasabb filmjét: a Dinoszauruszok - A Föld urai (6) (Walking with Dinosaurs, hazai bemutató: december 19.) című családi animációs kalandfilmet. Az elsősorban 10 év alattiakból álló közönség nemcsak a 70 millió évvel ezelőtti kalandot izgulhatta végig, hanem a vetítés után találkozhatott a filmbéli dínóknak hangot adó sztárokkal: John Leguizamóval (aki korábban a Jégkorszak őslajhárát is szinkronizálta) és Justin Longgal (aki Alvin eredeti hangja volt az Alvin és a mókusokban).

A dinoszauruszok is karácsonyoznak

A 3D vetítés után John Leguizamo elmesélte, hogyan találta ki figurája, Alex hangját: amikor megtudta, hogy az ősmadár maradványait eredetileg Mexikóban találták meg, furcsa spanyolos akcentust alakított ki, elkezdett hadarni, és igyekezett még viccesebbre venni a figurát. Justin Long (aki a film főhősének, Pacsinak a hangja) azt mondta, a felvétel volt élete legszórakoztatóbb időszaka.

- Kistermetű ember vagyok, és nagyon élveztem, hogy egy több tonnás figurát szinkronizálhatok. Három hónapon át dolgoztunk. Amikor esténként kijöttem a stúdióból még egy pár percig hatalmasnak éreztem magam. Nem is értettem, hogy a szembejövők miért nem ijednek meg tőlem…

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .