A Démonok ereje legyen veled

A démonok sikert arattak. A Démonok között (16) (The Conjuring, hazai bemutató: szeptember 19.) című természetfölötti thriller elképesztő siker az egész világon. A film egy paranormális nyomozóként dolgozó házaspár feljegyzéseiből - tehát, talán megtörtént eset alapján - készült, mégis hihetetlen és hátborzongató történet: egy családról szól, amely olyan házba költözik, amelyben szörnyű dolgok történtek, és az ott lakó lelkek bosszúra szomjaznak.

A New Line Cinema filmje különlegesen népszerű: az egész világon már több mint $220 millió dollárért vettek rá jegyet. A film az USA-ban aratta első sikereit. Eredeti thriller-horror (vagyis olyan, ami nem folytatás) még sosem hozott ilyen nagy bevételt a bemutatója utáni első héten: akkor $41,9 millió dollárt fizettek a nézők a jegyekért, és ez az összeg az elégedett kritikusoknak és nézőknek köszönhetően gyorsan nőtt tovább: csak az Egyesült Államokban már $131,9 milliónál tart. További $90 millió dollár 37 országban gyűlt össze.

A Démonok ereje legyen veled

Ezek után a két démonológus, Ed és Lorraine Warren munkanaplója természetesen nem fog soká porosodni: hamarosan új film készül egy másik esetük alapján; a hírek szerint a Démonok között két főszereplője, az Oscar-díjra jelölt Vera Farmiga és Patrick Wilson szívesen játssza őket másodszorra is.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .