A Cronenberg-féle Maps to the Stars első képei

Forog David Cronenberg legújabb filmje, a Mapts to the Stars, amelyben ismét Robert Pattinson alakítja a főszereplőt, akit a rendező legutóbbi filmjében, a Cosmopolisban is láthattunk.

A Los Angelesi forgatáson készült első képeket a ShockTillYouDrop szállította, akiknek köszönhetően beleshetünk kicsit a kulisszák mögé.

A történet a Hollywoodban élő Weiss dinasztiáról szól, amelynek családfője Dr. Stafford (John Cusack), aki elemzőként és életvezetési tanácsadóként dolgozik. Felesége, Christina (Olivia Williams) minden erejével azon van, hogy fiukat, a gyereksztár Benjie-t (Evan Bird) támogassa, lányukat, Agathát (Mia Wasikowska) pedig épp most engedték ki a szanatóriumból, ahol pirománia miatt tartották bent. Szóval lényegében olyanok ők, mint egy modern Addams Family.

A Cronenberg-féle Maps To The Stars első képei 01

Az első képen Julianne Moore karakterét, Havanát csodálhatjuk meg, aki Dr. Weiss egyik páciense, aki megpróbál filmet készíteni elhunyt édesanyjáról, akiről tudni illik, hogy filmsztár volt az 1960-as években, és most álmaiban kísérti.

A tovább mögött két kulisszafotót találtok.

A Cronenberg-féle Maps To The Stars első képei 02A Cronenberg-féle Maps To The Stars első képei 03

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .