6 filmet mesél újra a LEGO Star Wars tévésorozat

Jövő héten köszön le a Star Wars - Lázadók animációs sorozat első évada, de a rajongók mindig örülnek, ha kaphatnak némi Star Warst, ugyanis a decemberben érkező hetedik mozifilmig még bőven van idő.

6 filmet mesél újra a LEGO Star Wars tévésorozat

A Disney XD csatornának köszönhetően érkezik az öt részből álló LEGO Star Wars tévésorozat, ami a Lego Star Wars: Droid Tales címet kapta, és évvége felé kapjuk, még a Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) moziba érkezése előtt.

Az öt, egyenként 22 perces epizód animációs formájában meséli el az eddig készült hat Star Wars filmet egy új csavarral frissítve. A mókás része a dolognak, hogy mindezt két droid, C3PO és R2D2 szemszögéből láthatjuk, időben pedig A jedi visszatér cselekményét követően járunk. A két droid annak történetét meséli el, hogyan kerültek az Endor bolygóra nem sokkal a Lázadók Szövetségének győzelme után. Egy „véletlen emberrablás” miatt új kaland veszi kezdetét, amelyből kiindulva kronológiai sorrendben mesélik el a saga történetét A baljós árnyaktól kezdve A jedi visszatérig.

Egyelőre arról nem rántották le a leplet, hogy ki írja és/vagy rendezi a Lego Star Wars: Droid Tales-t, és természetesen arról sincsenek információk, hogy a Star Wars franchise-ból kik térnek vissza, hogy hangjukat adják egy-egy karakternek. A Lego és a Disney XD néhány hónapon belül bejelenti, hogy mikor startol a széria, addig is nincs más dolgunk, mint várakozni - akarom írni, legózni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .