A 20th Century Fox rendezkedett naptárjában

Ezúttal is a Box Office Mojo értesült arról, hogy a 20th Century Fox módosított néhány jövőben érkező filmjének premierdátumán.

A 20th Century Fox rendezkedett naptárjában

Például hamarabb, 2016. március 4. helyett már 2015. november 25-én mozikba kerül a Ridley Scott rendezésében, Matt Damon főszereplésével készülő The Martian. Ezen a napon a Pixar The Good Dinosaurjával, és a Warner Midnight Specialjével kell megbirkóznia a kasszáknál. A film alapjait Andy Weir azonos című e-bookja adja, amelyben egy asztronautát (Matt Damon) követhetünk nyomon, aki a Marson köt ki.

A stúdió módosított a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei(Miss Peregrine's Home for Peculiar Children) premierdátumán is, ami 2015. július 31. helyett csak 2016. március 4-én kerül mozikba, amikor a Disney egy meg nem nevezett animációs projektjét debütáltatja. Erről épp a napokban hallottunk, amikor Eva Green neve szóba került a főszerepre. Egyébként a rendező Tim Burton.

A The Longest Ride esete a legelenyészőbb, hiszen ez csupán egy héttel később, 2015. április 3-at helyett április 10-én kerül vásznakra, ahol jelenleg egyeduralmat gyakorol.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .