2018-ban debütál a Jurassic World 2

A Jurassic World minden idők egyik legjövedelmezőbb filmjévé nőtte ki magát, így nem csoda, hogy hiába volt gyenge helyenként a film, a Universal Pictures hivatalosan is bejelentette a Jurassic World 2-t - írja a Variety.

The Indominus rex readies her attack in “Jurassic World”.  Steven Spielberg returns to executive produce the long-awaited next installment of his groundbreaking “Jurassic Park” series.  Colin Trevorrow directs the epic action-adventure, and Frank Marshall and Patrick Crowley join the team as producers.

Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is visszatérnek korábbi szerepeikben, és a Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow ismét tollat ragad, hogy Derek Connollyval közösen papírra dobják a forgatókönyvet. Egyelőre azt viszont nem említi a forráscikk, hogy Trevorrow kapja a rendezést, vagy valaki más.

A Jurassic World 2 jelen állás szerint 2018. június 22-én debütál a vásznakon, épp a Pixar egyik címnélküli animációsa és az Így neveld a sárkányodat 3 (How to Train Your Dragon 3) között. A kérdés már csak az, hogy mihez kezdenek a történettel...

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Hollingsworth

    Nagyon érdekel hogy milyen irányba viszik a folytatást! Megint megnyitják a parkot? Vagy kapuk egy lost world-öt? Mit tudnak még kitalálni???