2017-ben jön A hét mesterlövész

A Sony Pictures kitűzte A hét mesterlövész (The Magnificent Seven) western remake premierjét 2017. január 13-ára. Ezen a napon debütál majd a 20th Century Fox Boss Babyje, és egyelőre ez a két film birtokolja az előbb írt dátumot.

2017-ben jön A hét mesterlövész

Denzel Washington oldalán Chris Pratt, Haley Bennett, Ethan Hawke és a tegnap szóba került Vincent D'Onofrio tűnik fel a főszerepben. Nincs információra róla, hogy Washington, Pratt és Hawke kiket fognak alakítani, viszont D'Onofrio les a gonosz, Bennett karaktere pedig arra kéri fel a hét pisztolyforgatót, hogy védje meg falujukat.

A hét mesterlövész Antoine Faqua mester rendezésében születik újjá, amelyhez Nic Pizzolatto és John Lee Hancock körmöltek forgatókönyvet. A projektnek az MGM ad otthont, míg a forgalmazásról a Sony Pictures gondoskodik. A két stúdió felezi a költségvetést. A forgatást előreláthatólag következő hónapban kezdik, így várható további szereplők bejelentése a napokban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .