2016 nyarán jön a csajokkal teli Szellemirtók reboot

Lényegében sok újat nem árultak e, azonban Paul Feig rendező twitterjén jelentette be, hogy a Szellemirtók (Ghostbusters) 2016. július 22-én kerül mozikba a tengerentúliaknál.

2016 nyarán jön a csajokkal teli Szellemirtók reboot

Az pedig még tegnap esti történés, hogy megerősítették a főszereplőket, akik Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones és Kate McKinnon lesznek. A film ezen a nyári napon a Charlie Hunnam főszereplésével készülő Artúr Királlyal (Knight of the Round Table: King Arthur) kerül szembe, de a Lionsgate Power Rangers filmje is ezen a napon nyit. Előtte egy héttel a Jégkorszak 5 (Ice Age 5) érkezik, utána pedig a címnélküli Matt Damon-féle Bourne folytatás.

Továbbá a Sony szeretné meggyőzni Bill Murrayt Martin Heiss szerepére, akinek az a hivatása, hogy leleplezze a szellemekkel kapcsolat csalásokat, és azt akarja bebizonyítani, hogy az új szellemirtók csak megrendezik a netre feltöltött videóikat. A karakter nagyon hasonló lesz, mint az eredeti filmben látott Walter Peck (William Atherton). Peter Dinklage pedig egy gonosz zseni szerepére esélyes.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. Hollingsworth

    Borzasztó!!! Különböző angol oldalakon olvastam hogy a fanok örjöngenek a szereplők miatt! igazuk is van! Ebből hogy mit akarnak kihozni? Rendezőben is jobbat nem találtak????

  2. zsocso

    Szörnyü casting. Ez a film már most bukásra van itélve. Hülye az a stúdió, aki erre pénzt ad.

  3. Gege

    teljesen egyetértek az előttem szólókkal. én általában nyitott vagyok a reboot-okra, de ez abszolút felesleges. a szereposztás pedig még szörnyűbb mint az elképzelés. remélem Bill Murray nem vállalja el a szerepet, mert az totális megcsúfolása lenne az eredeti filmeknek (még ha nézőcsalógatónak is szánnák)

  4. Nekem egyedül Wiig szimpatikus, de elég kevés ide, ráadásul nem is illik ebbe a közegbe. Amúgy meg, amikor felkérték Paul Feiget a rendezésre, már akkor lehetett tudni, hogy a stúdió idiótaságot követ el… Feig nem rendező, hanem valami más. Más.