2013 júliusában érkezik a The Wolverine

2013 júliusában érkezik a The Wolverine

A 20th Century Fox 2013. július 26-ára tűzte ki a The Wolverine premierjének napját, amely az X-Men Kezdetek: Farkas folytatásfilmje, melyben Hugh Jackman kelti életre a címszereplőt.

Ez a dátum tökéletes összhangban van azzal az infóval, amikor bejelentették, hogy a munkálatok leghamarabb 2012 tavaszán indulhatnak el. Konkrét dátum még nincs, hogy mikor kezdik a forgatást, de végre úgy tűnik, hogy jó úton halad ez a szuperhősös mozi is, ha már bejelentették a premier napját.

James Mangold rendezi a The Wolverine-t, abból a forgatókönyvvázlatból, amely Christopher McQuarrie keze munkája, és Mark Bomback gyúrja kész forgatókönyvvé.

Továbbá a Summit Entertainment október 26-án mutatja be az I, Alex Cross-t, amelynek az Of Men and Mavericks-szel és a Halloween 3D-vel kell megmérkőznie a mozikasszáknál. Matthew Fox, Tyler Perry és Edward Burns alakítják az I, Alex Cross főszereplőit, amely egyenes adaptációja James Patterson regényének, de a címkéken keresztül olvashatsz róla bővebben - amelyek ugye a megújulás óta a tovább mögött érhetőek el.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .