2012-ben érkezik a Resident Evil 5

Milla Jovovich stars in Screen Gems' action horror RESIDENT EVIL: AFTERLIFE.

A Sony Pictures kitűzte a Resident Evil 5 premierjének dátumát 2012. szeptember 14-ére, melyet ismét 3D-ben, Milla Jovovich főszereplésével álmodnak nagyvászonra, számolt be az eRc Box Office.

Novemberben már láthattuk a Resident Evil: Damnation című animációs sorozat bemutatóját, amely a Kaptár: Bioterror (Resident Evil: Degeneration) folytatása, és szintén valamikor 2012-ben láthatjuk, ugyancsak 3D-ben.

Ám a Resident Evil 5-ről a premierdátumon kívül nem sokat tudunk eddig. Paul W.S. Anderson rendezte az első Kaptár (Resident Evil) mozit 2002-ben, és a tavalyi A kaptár – Túlvilág 3D-t (Resident Evil: Afterlife 3D) is, viszont az még nem világos, hogy visszatér-e az ötödik felvonás rendezői székében, esetleg csak producerként lesz jelen.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

  1. Anonymous

    Reméljük, hogy ez már hozza az 1. rész színvonalát vagy legalább a 3. részét. Úgy tűnik, hogy a Resident Evil filmeknek a páros szám nem tesz jót, hiszen a 2 és a 4 is borzalmas az 1 és 3-hoz képest! Szurkolok! :)

  2. Jó ez a matek, hallod, mondasz valamit. Az első rész korszakalkotó volt nálam anno, a harmadik mennyei a poszt-apok világ és az akciók miatt, viszont a kettő és a négy elég langyos lett, szal ja, bízzunk az ötben… :)

  3. Anonymous

    mindenki fikázza de szerintem komolyabb probléma nincs vele. nekem se lett a kedvencem de nem volt olyan borzalmas-se :D nekem személy szerint a második rész a legjobb merthogy valamicskét vissza ad a játék élményéből-is! de hát mindenkinek más a tuti :P

  4. Anonymous

    egyébként kb 8-9 éves koromtol imádom a resident evil-t :D igen igen koránt kezdtem a horror műfajt xD 5évesen már nyomattam a nyolcadik utas a halált :P asdasd