151 perces lesz a Batman Superman ellen

Ma délután a Warner Bros. megerősítette, hogy 151 perc hosszú lesz a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice), ami valljuk be, senkit nem lep meg, ha figyelembe vesszük a korábbi DC-s filmek játékidejét.

Illetve megérkezett a Jeep Renegade tévéreklámja is, ami egy kicsit másabb, mint a Batmobile, de azért jól bírja a gyűrődést. És, hogy ne csak Batman kapjon videót, Superman megformálója, Henry Cavill is porondra lépett egy nagyon aranyos videóban.

151 perces lesz a Batman Superman ellen

The Jeep Renegade “Dawn of Justice” Special Edition:

Henry Cavill Asks Kids: Batman or Superman?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

7 hozzászólás

  1. zsocso

    Mi a franc van mostanság a rendezőkkel, hogy 2,5 órás filmeket csinálnak? Nemrég szenvedtem végig a Spectre 148 percét. Ha kidobtak volna a filmből 30-40 percet, az csak jót tett volna neki. De emlithetném a Hateful Eight 3 óráját vagy a Revanant-ot is. Néha úgy érzem, hogy saját maguknak rendezik a filmeket, nem pedig a közönségnek.

    • Egyébként a Revenant és a Hateful Eight is pont rossz példa. Mindkét film igényelte a hosszú játékidőt – melyik ezért, melyik azért. De ebben az önmaguknak rendezésben van valami. Néha nekem is befigyel ilyesmi érzet.

      • zsocso

        Azért emlitettem a Revenantot és a Hateful Eight-et, mert ezek voltak mostanában a leghosszabb filmek. Szerintem, hogy ha Tarantino 2,5 órában eltudta mesélni a Ponyvaregényt és a Brigantykat, akkor ment volna ez neki a Hateful Eight-el is. A Revenantból nekem például abszolút nem hiányoznának a látomásos jelenetek.

        • Ez is igaz. Ha akarja, simán belefér, de az is lehet, hogy kihívást keresett…

  2. Hollingsworth

    Én speciál szeretem ha egy film hosszú. Legalább nem lesz összecsapva (remélem)! Ha szinten tudja tartani a film cselekmény szálát, és nem megy át unalmasba akkor nem lesz gond.

    • zsocso

      Ha jó a film, akkor persze, hogy nem baj, ha hosszú. De mostanság inkább az a tendencia, hogy nagyon elnyújtják még az unalmasabb filmeket is. Szerintem 2 óra az ideális egy filmnek.

      • Igen, ha kitudják tölteni a játékidő hasznosan, akkor nincs baj a hosszú filmekkel, de amikor csak azért csinálnak hosszút, mert úgy találták ki, és közben megy a szenvedés, na annak nem sok értelme van.